Για εμάς

Λίγα λόγια

για την Μαρία Πετκάκη

title-line

Εργαστήρι ιδεών

Η Μαίρη Πετκάκη ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Όλα τα αντικείμενα πίνακες και Φωτιστικά που κατασκευάζει  είναι όλα με αληθινά Φυτά. Ελιά, Δάφνη, Πεύκο, Κυπαρίσσι, Βελανιδιά, Κισσό.

Η τεχνική της που αφορά Φωτιστικά και πίνακες φωτιζόμενους και κηροπήγια είναι με αληθινά φυτά τα  οποία μαζεύονται και αποξεραίνονται και στην συνέχεια δουλεύονται σε πάπυρο ή σε γυαλί και σταθεροποιούνται με ειδικό μεταξόχαρτο με φυσικές ίνες. Η όλη εργασία απαιτεί προσοχή, υπομονή και φαντασία.

Φύση & φως

Κοιτάξτε προσεχτικά γύρω σας επαναπροσδιορίστε τα χρώματα και τα υλικά που προέρχονται από μια αλάνθαστη “πηγή” διακόσμησης: Τη Φύση!

Η Μαρία Πετκάκη μια αυτοδίδακτη δημιουργός με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της διακόσμησης, της τηλεόρασης και με πολλές ατομικές εκθέσεις αλλά και συμμετοχές σε ομαδικές καλλιτεχνικές και εμπορικές, συλλέγει καθετί που της κινεί το ενδιαφέρον και το μετατρέπει σε έργο τέχνης.

Τα έργα της όπως πίνακες, φωτιστικά, αντικείμενα δεν είναι απλά διακοσμητικά αλλά και χρηστικά.

Κάθε φύλλο ή λουλούδι αποκτά στα έργα της άλλη διάσταση, γίνεται μέρος ενός συνόλου ρομαντικού, δηλώνοντας ταυτόχρονα τη συνεχή αναζήτηση της καλλιτέχνιδος για διεύρυνση των εκφραστικών της μέσων. Η αυθεντική αυτή έμπνευση είναι το στοιχείο που δίνει στη δουλειά της έντονα ανθρώπινη διάσταση.

Η μεγάλη εμπειρία της στη διακόσμηση κατοικιών αλλά και επαγγελματικών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων έφεραν την καταξίωσή της στο χώρο, επιδεικνύοντας έργα υψηλής αισθητικής σε κάθε γωνία της Ελλάδας.

Με γνώμονα τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες όλα τα έργα της εκτός από τα γυάλινα, δημιουργούνται κατά παραγγελία.

Κάθε αντικείμενο είναι ξεχωριστό, μοναδικό φτιαγμένο με μεράκι και υπογεγραμμένο από την ίδια. Τα έργα της έχουν επιλεγεί από τον ΕΟΜΜΕΧ για την συλλογή «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» και φέρουν επίσης πιστοποιητικό γνησιότητας.

Η δημιουργός κρατώντας στοιχεία από διάφορες εποχές και με το στυλιστικό ταπεραμέντο που την διακρίνει μεταφέρει εύστοχα και δημιουργικά τις τάσεις από τη μόδα στο «Interior  design». ΄Ετσι η συλλογή της δεν θα μπορούσε παρά να συνοψίζεται σε δυο μόνο λέξεις: «ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ». Χωρίς αυτή να κοστίζει ακριβά ….

Απολαύστε λοιπόν το ταξίδι που θα αναδείξει ένα πολυδιάστατο εαυτό, με μια πάντα «ψαγμένη» διάθεση.

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΙΔΕΩΝ

Τηλ. Επικοινωνίας

Μ. Πετκάκη 6972205070

about-img

About Me

Όνομα: Μαρία Πετκάκη

Τοποθεσία:Αθήνα / Ελλάδα

Αυτοδίδακτη δημιουργός με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της διακόσμησης, της τηλεόρασης και με πολλές ατομικές εκθέσεις.

Εκθέσεις

Dubai:

Θεσσαλονίκη:

Αθήνα:

Rome:

Κρατήστε Επαφή

Αθήνα / Ελλάδα

+30 6972205070

mariapetkaki@gmail.com

Follow Us On